شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ 27 April 2024
چهارشنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۴۷۵۵۶

تقاضای فرش ماشینی ۲۰ درصد کاهش یافت

تقاضای فرش ماشینی ۲۰ درصد کاهش یافت
رییس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی اظهار داشت: میزان تقاضای فرش ماشینی نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۲۰ درصد کاهش داشته است، در همین مدت زمان هیچ افزایش قیمتی نبوده و حتی برخی برندها تغییرات جزیی در جهت کاهش قیمت محصولات خود داشته‌اند.

محمد هادی کمالیان در مورد آخرین وضعیت بازار فرش ماشینی در کشور اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود و با وجود بیماری کرونا، بازار فرش ماشینی در حاضر در رکود شدید به سر می‌برد. قیمت‌ها نیز تثبیت شده و حتی در مورد بعضی برندها کاهش نیز داشته است. تعطیلات تابستانی، تغییرات فصل، بازگشایی مدارس و ... نیز مزید بر علت رکود بوده‌اند.

وی افزود: میزان تقاضای فرش ماشینی نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 20 درصد کاهش داشته است، در همین مدت زمان هیچ افزایش قیمتی نبوده و حتی برخی برندها تغییرات جزیی در جهت کاهش قیمت محصولات خود داشته‌اند.

رییس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی در ادامه خاطرنشان کرد:‌ از آنجا که فرش ماشینی در داخل کشور بافته می‌شود و تعداد کارخانه‌ها هم زیاد است، بازار از این محصول اشباع و بنابراین کمبودی هم وجود ندارد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد وضعیت صادرات گفت: به خاطر قیمت دلار در ایران، خرید فرش ماشینی از ایران برای دیگر کشورها صرفه دارد و بنابراین صادرات این کالا در جریان است. البته این صادرات به صورت منظم و مدیریت شده توسط دولت یا دیگر ارگان‌های ذی‌ربط نیست تا تولیدکنندگان بتوانند بدون دغدغه کالای خود را صادر کنند، هر کدام جداگانه به دنبال مشتری هستند یا اینکه ممکن است مشتریان برای خرید به شهرک‌های صنعتی فرش ماشینی مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: چین، اروپا، کشورهای آسیانه میانه و همسایگان مانند عراق و افغانستان از مقاصد صادراتی ما در فرش ماشینی هستند که سهم کشورهای همسایه از آن بیشتر است. اما شکل این صادرات سازمان‌یافته نیست و خود تولیدکنندگان با رایزنی‌هایی که انجام می‌دهند می‌توانند صادرات انجام دهند.

کمالیان خاطرنشان ساخت: بعد از شیوع کرونا وعده‌های زیادی مبنی بر حمایت از تولیدکنندگان و اصناف داده شد که این اتفاق نیافتاد؛ تامین اجتماعی و اداره دارایی هم وعده‌های زیادی دادند که هیچ یک محقق نشد، الان بیشتر مشکلات فعالان اقتصادی شاغل در این بخش مربوط به نقدینگی است. علاوه بر این قطعی برق، کارخانجات تولیدی را با مشکل جدی مواجه کرده، امیدواریم دولت جدید در جهت رفع این مشکلات تدابیری بیاندیشند تا تسهیلی در فضای کسب‌وکار کشور ایجاد شود.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هزینه عملیات نظامی ایران علیه اسراییل چقدر شد؟

مهریه؛ ابزار سودجویی برخی زنان یا زورگویی برخی مردان؟!

یک بزم کوچک در اسپیناس پالاس...

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

پیشنهاد سردبیر

پرسش افکار عمومی به بهانه چالش با کریمی قدوسی

درآمد رائفی پور از کجاست؟!

بررسی تامین حقابه هیرمند در گفتگوی فراز با مسعود امیرزاده

طالبان این بار آب را به شوره‌زار نمی‌فرستد؟!

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!