شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ 27 April 2024
يکشنبه ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
کد خبر: ۴۷۲۱۵

نحوه پرداخت هزینه تست PCR در بیمارستان‌های غیرطرف قرارداد بیمه سلامت

نحوه پرداخت هزینه تست PCR در بیمارستان‌های غیرطرف قرارداد بیمه سلامت
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران با اشاره به نحوه پوشش دهی خدمات درمانی کرونا توسط سازمان بیمه سلامت درباره هزینه‌های صورت گرفته برای تشخیص و درمان کرونا در استان تهران توضیحاتی ارائه کرد.

دکتر سیده مریم حسینی گفت: سازمان بیمه سلامت در راستای سیاست‌های نظام سلامت در دوران کرونا به عنوان یک سازمان حمایتی نقش آفرینی می‌کند. پرداخت هزینه‌های کرونا در بخش بستری و سرپایی بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت انجام می‌شود یعنی درصورت بستری شدن در بیمارستان‌های طرف قرارداد ما ۹۰ درصد هزینه‌ها بر اساس تعرفه بخش دولتی توسط بیمه سلامت و ۱۰ درصد توسط بیمار پرداخت می‌شود.

وی افزود: در صورتی که بیمه شده در مراکز غیرطرف قرارداد با بیمه سلامت بستری شود نیز می‌تواند با در دست داشتن اصل صورتحساب بیمارستان به ۵ واحد خسارت متفرقه سازمان بیمه سلامت در استان تهران مراجعه کند و ما بر اساس تعرفه دولتی و فرانشیز ۹۰ درصد سهم خود را پرداخت می‌کنیم.

حسینی ادامه داد: در بخش سرپایی درمان کرونا موضوع سی‌تی اسکن، تست PCR و داروها را داریم. از ابتدای شیوع کرونا هزینه‌های سی‌تی اسکن حتی با مهر پزشک عمومی پرداخت می‌شود. در زمینه داروها نیز رمدسیویر یکی از داروهای درمان کننده بیماری است که تنها در استان تهران در ۵ ماه اول امسال بیش از ۴۰ میلیارد تومان در این رابطه پرداختی داشته‌ایم.

وی با تاکید بر لزوم تشخیص به موقع بیماری برای جلوگیری از انتقال کرونا به سایر افراد جامعه، اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۹ پرداخت هزینه تست PCR در تعهد سازمان‌های بیمه‌گر بوده است ولی متناسب با نظام سطح بندی پذیرفته می‌شد. از امسال نیز اگر افراد با آزمایشاتی با مهر پزشک از مراکز ۱۶ ساعته یا بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی به آزمایشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت مراجعه کنند با رعایت پروتکل‌های وزارت بهداشت تا سقف تعرفه دولتی به صورت رایگان پرداخت می‌شود؛ البته سال قبل این تعرفه با فرانشیز ۷۰ درصد محاسبه می‌شد.

وی درخصوص پرداختی‌های کرونای سازمان بیمه سلامت در استان تهران، تصریح کرد: سال ۹۹ بیش از ۱۴۴ میلیارد تومان در زمینه پرونده بیماران بستری پرداختی داشته‌ایم. در ۵ ماه نخست امسال نیز ۲۰ میلیارد تومان در بخش سرپایی و بیش از ۲۰ میلیارد تومان در بخش بستری برای داروی رمدسیویر در تهران پرداخت کرده‌ایم. 

منبع: ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هزینه عملیات نظامی ایران علیه اسراییل چقدر شد؟

مهریه؛ ابزار سودجویی برخی زنان یا زورگویی برخی مردان؟!

یک بزم کوچک در اسپیناس پالاس...

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

پیشنهاد سردبیر

پرسش افکار عمومی به بهانه چالش با کریمی قدوسی

درآمد رائفی پور از کجاست؟!

بررسی تامین حقابه هیرمند در گفتگوی فراز با مسعود امیرزاده

طالبان این بار آب را به شوره‌زار نمی‌فرستد؟!

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!