شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ 27 April 2024
پنجشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
کد خبر: ۶۰۱۲۸

وضعیت اضطراری در کوهرنگ؛ ارتفاع برف مناطق روستایی تا ۶ متر رسید

وضعیت اضطراری در کوهرنگ؛ ارتفاع برف مناطق روستایی تا ۶ متر رسید
بارش بی‌سابقه و شدید برف در شهرستان کوهرنگ ‌سبب قطع راه بسیاری از روستاها و تخریب منازل روستایی شده است؛ ارتفاع برف ‌در مناطق شهری کوهرنگ تا ۳.۵ متر و در ارتفاعات و مناطق روستایی تا ۶ متر هم رسیده است.

به گزارش «فراز»؛ ارتفاع برف ‌به گفته مسئولان و مردم در مناطق شهری کوهرنگ تا 3.5 متر و در ارتفاعات و مناطق روستایی تا 6 متر هم رسیده است که ‌راه ارتباطی 100 روستای این منطقه ‌با مرکز شهرستان قطع شده و مردم روستایی در خانه‌های خود گرفتار شده‌اند.

 از روز گذشته تلاش ‌نیروهای امدادی در مناطق برفگیر و امدادرسانی به مردم ساکن در شهر و روستا آغاز شده و تلاش برای نجات مردم ادامه دارد. گردنه‌های چری، شاه منصوری و تاراز به‌علت ریزش بهمن مسدود است و تردد در محورهای مواصلاتی به کندی انجام می‌شود و تردد بدون زنجیر چرخ امکانپذیر نیست.

گرچه مدیریت بحران استان چهارمحال‌وبختیاری تمام توان خود را برای بازگشایی مسیرهای برفگیر و کمک به مردم گرفتار به‌کار بسته‌است اما بنابر اعلام مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال‌وبختیاری پیگیری لازم برای اعزام تجهیزات برف‌روبی از سایراستان‌ها از طریق وزیرکشور انجام شده است.

 

انتقال تجهیزات لازم به چهارمحال و بختیاری

 

احمد وحیدی وزیر کشور در بدو ورود به استان چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: هدف اصلی از سفر به استان چهارمحال و بختیاری بررسی وضعیت مردم این استان در بارش‌های اخیر است.

وی مطرح کرد: بررسی کمبودها و اقدامات لازم از اهداف ورود ما به استان چهارمحال و بختیاری است البته اقدامات و خدمات رسانی در این مدت صورت گرفته است.

وزیر کشور گفت: ممکن است با توجه به اینکه برخی روستاها راه‌های آنها مسدود است نیاز به کمک رسانی و ارسال ماشین آلات داشته باشند.

وحیدی در پایان خاطر نشان کرد: گرچه که تعداد قابل توجهی از تجهیزات تا کنون به این استان منتقل شده است، همه بررسی می‌شوند و اقدامات لازم دنبال می‌شوند.

 

ارتفاع برف بسیار بالاست

 

غلامعلی حیدری؛ استاندار چهارمحال و بختیاری در جلسه مدیریت بحران استان اظهار داشت: رئیس‌جمهور در تماسی جویای آخرین وضعیت استان چهارمحال و بختیاری شد و دستوراتی به معاون اول داد و مخبر دستورات را به دستگاه‌ها ابلاغ کرد تا مسائل حل شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در برخی مناطق بلدوزر نمی‌تواند برف‌روبی کند و به دو منطقه بازفت و موگویی امدادرسانی بسیار سخت است. در بازفت ارتفاع برف بسیار بالا است و قرار شد تیم‌هایی از تاراز حضور پیدا کنند و به 67 روستای بازفت که در محاصره برف قرار دارند، خدمت‌رسانی کنند.

وی بیان کرد: با این برف شدید منطقه موگویی در محاصره برف است و هماهنگ شده از لرستان و الیگودرز از دو قسمت کمک‌رسانی و راه باز شود. تمام دستگاه‌ها باید امکانات خود را بسیج کنند و امکاناتی که از دیگر استان‌های کشور وارد استان شده است باید به صورت عادلانه تقسیم شود.

حیدری با بیان اینکه در شهرستان‌های لردگان، فلارد و خانمیرزا سیل ایجاد شده است، افزود: پیمانکارانی که در شهرستان‌ها دستگاه دارند موظف حمایت هستند، از ظرفیت‌های قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) و امام حسن(ع) استفاده شود، شهرداران دستگاه دارند و باید فرمانداران و بخشداران تمام تجهیزات را فعال کنند و متوقف نباشند.

 

‌تخلیه اضطراری 34 واحد مسکونی شهرستان کوهرنگ

 

مثنوی؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به ناایمن بودن منازل مسکونی و بالا بودن احتمال تخریب منازل در روستاهای نیاکان، فانی‌آباد و دهنو از بخش‌های مرکزی، صمصامی و بازفت تخلیه اضطراری این منازل در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه این افراد به منازل بستگان، فرزندان و اقوام مراجعه خواهند کرد، اظهار داشت: هنوز در سطح شهرستان بحث اسکان اضطراری ضروری نشده است.

 

مثنوی از اعلام آمادگی جمعیت هلال احمر برای اسکان اضطراری در سطح استان و به خصوص شهرستان کوهرنگ در صورت نیاز خبر داد و گفت: آمادگی لازم این جمعیت از لحاظ تامین وسایل زیستی و برای تامین اسکان اضطراری وجود دارد و مشکل خاصی در خصوص اسکان اضطراری نیست.

مثنوی افزود: هم‌ اکنون انبارهای امدادی شهرستان و استان تامین اقلام مورد نیاز شده است و در صورت نیاز می‌توان از ظرفیت باشگاه‌ها، مدارس و پایگاه‌های امداد و نجات برای اسکان اضطراری استفاده کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گفت: براساس آخرین آمار مرکز هدایت جمعیت هلال احمر استان، تاکنون 29 حادثه در استان از ابتدای بارش‌های جاری امدادرسانی شده که در این حوادث به سه هزار و 157 نفر امدادرسانی شده است و 11 نفر به مراکز درمانی انتقال داده شدند.

وی از اسکان 57 نفر در این مدت در پایگاه‌های امداد و نجات استان خبر داد و گفت: تاکنون 266 نیروی عملیاتی در قالب 67 تیم برای امدادرسانی اعزام شده‌اند و 33 آمبولانس نیز در محل‌های حادثه حضور یافته و اقدام به امدادرسانی کردند.

 

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هزینه عملیات نظامی ایران علیه اسراییل چقدر شد؟

مهریه؛ ابزار سودجویی برخی زنان یا زورگویی برخی مردان؟!

یک بزم کوچک در اسپیناس پالاس...

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

پیشنهاد سردبیر

پرسش افکار عمومی به بهانه چالش با کریمی قدوسی

درآمد رائفی پور از کجاست؟!

بررسی تامین حقابه هیرمند در گفتگوی فراز با مسعود امیرزاده

طالبان این بار آب را به شوره‌زار نمی‌فرستد؟!

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!