جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ 26 April 2024
دوشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
کد خبر: ۶۰۰۲۵

افزایش ترک تحصیل دانش‌آموزان در پایه نهم؛ ازدواج، یکی از دلایل ترک تحصیل

افزایش ترک تحصیل دانش‌آموزان در پایه نهم؛ ازدواج، یکی از دلایل ترک تحصیل
محمدمهدی کاظمی معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: نرخ گذر تحصیلی دانش‌آموزان از پایه نهم به پایه دهم کاهش یافته است، البته برخی از دانش‌آموزان در آموزش غیرحضوری ظاهراً در کلاس درس حضور داشتند، اما زمانی که آموزش حضوری شد به مدارس برنگشتند. کاظمی ادامه داد: مشکلات فرهنگی و اقتصادی و ازدواج از دلایل مهم در ترک‌تحصیل دانش‌آموزان است.

محمدمهدی کاظمی درباره ۹۶۰ هزار دانش‌آموز خارج از مدرسه اظهار کرد: سامانه‌ای را با هدف شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل ایجاد کردیم که طی بخشنامه‌ای به ادارات‌کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ شده است تا استان‌ها اطلاعات سامانه‌های مختلف در حوزه شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل را تجمیع کنند و اقدامات لازم برای جذب و بازگرداندن این دانش‌آموزان به محیط آموزشی انجام شود.

برخی دانش‌آموزان به مدارس برنگشتند

وی افزود: نرخ گذر تحصیلی دانش‌آموزان از پایه نهم به پایه دهم کاهش یافته است البته برخی از دانش‌آموزان در آموزش غیرحضوری ظاهراً در کلاس درس حضور داشتند، اما زمانی که آموزش حضوری شد به مدارس برنگشتند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش مجازی و غیرحضوری مدارس در افزایش آمار ترک‌تحصیل بی‌تأثیر نبوده است و اسفند سال گذشته اعلام شد؛ اگر آموزش غیرحضوری ادامه یابد یکی از تبعات آن افزایش میزان ترک‌تحصیل دانش‌آموزان و دشوار شدن بازگشت به مدرسه، افت یادگیری و بالطبع کاهش انگیزه دانش‌­آموزان برای ادامه تحصیل خواهد بود.

عضو شورای‌عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بازماندگی از تحصیل دلایل مختلفی دارد از جمله مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بیان کرد: بخش‌های مختلفی همچون وزارت کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد، سازمان ثبت احوال و نهاد‌های عمومی غیردولتی در شناسایی و جذب دانش‌آموزان نقش دارند و باید در این رابطه به آموزش و پرورش کمک کنند.

مشکلات فرهنگی، اقتصادی و ازدواج ۳ عامل اصلی ترک‌تحصیل

کاظمی ادامه داد: مشکلات فرهنگی و اقتصادی و ازدواج از دلایل مهم در ترک‌تحصیل دانش‌آموزان است، همچنین عدم دسترسی به مدرسه در همان منطقه به‌دلیل محدودیت تعداد دانش‌آموزان نیز تأثیرگذار است؛ البته مدارس شبانه‌روزی و روستامرکزی برای تسهیل دسترسی دانش‌آموزان مناطق محروم ایجاد شده است.

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
برچسب ها:
ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هزینه عملیات نظامی ایران علیه اسراییل چقدر شد؟

مهریه؛ ابزار سودجویی برخی زنان یا زورگویی برخی مردان؟!

یک بزم کوچک در اسپیناس پالاس...

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

پیشنهاد سردبیر

پرسش افکار عمومی به بهانه چالش با کریمی قدوسی

درآمد رائفی پور از کجاست؟!

بررسی تامین حقابه هیرمند در گفتگوی فراز با مسعود امیرزاده

طالبان این بار آب را به شوره‌زار نمی‌فرستد؟!

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!