شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ 11 May 2024
پنجشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
کد خبر: ۵۳۴۰۴

چرا قهوه و چای، با سیگار می‌چسبد؟!

چرا قهوه و چای، با سیگار می‌چسبد؟!
بسیاری از مردم صبح‌ها کافئین را دوست دارند، اما مولکول‌های دیگری در قهوه وجود دارد که ممکن است توضیح دهد که چرا سیگاری‌ها حتما باید قهوه‌ بنوشند

 برخی از افراد سیگاری، اولین سیگار روز خود را حتما باید با یک فنجان قهوه استعمال کنند. این کار می تواند بیش از یک عادت صبحگاهی باشد.

محققان دانشگاه فلوریدا دریافته اند که ترکیبات شیمیایی موجود در دانه های قهوه بوداده ممکن است به کاهش اثرات هوس نیکوتین صبحگاهی کمک کند.

در یک مطالعه مبتنی بر سلول، محققان دو ترکیب در قهوه را شناسایی کردند که مستقیماً بر گیرنده های نیکوتین با حساسیت بالا در مغز تأثیر می گذارد. در افراد سیگاری، این گیرنده های مغزی ممکن است پس از یک شب ترک نیکوتین بیش از حد حساس شوند.

راجر ال. پاپکه، دکترای فارماکولوژی در کالج پزشکی UF می گوید: کافئین قهوه ماده ای است که برای بیشتر افراد احساس خوبی دارد، اما سیگاری ها ممکن است نوع دیگری از آن را تقویت کنند. بسیاری از مردم صبح‌ها کافئین را دوست دارند، اما مولکول‌های دیگری در قهوه وجود دارد که ممکن است توضیح دهد که چرا سیگاری‌ها حتما باید قهوه‌ بنوشند.

محققان یک محلول قهوه بوداده تیره را روی سلول هایی که گیرنده نیکوتین انسانی خاصی را بیان می کنند، اعمال کردند.

آنها نتیجه گرفتند که یک ترکیب شیمیایی آلی در قهوه ممکن است به بازگرداندن اختلال عملکرد گیرنده نیکوتین که منجر به میل به نیکوتین در افراد سیگاری می شود کمک کند.

این یافته ها پاپکه را به یک فرضیه گسترده تر هدایت کرده است: یکی از ترکیبات موجود در قهوه دم کرده، به نام n-MP، ممکن است به فرونشاندن میل صبحگاهی به نیکوتین کمک کند.

پاپکه گفت که درگیر این ایده که سیگاری‌های وابسته به نیکوتین مصرف تنباکو را با قهوه در صبح و الکل در عصر مرتبط می‌دانند، شده است.

در حالی که تأثیر الکل بر گیرنده های نیکوتین در مغز به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته است، تعامل گیرنده ها با قهوه کمتر مورد مطالعه قرار گرفته است.

بسیاری از مردم به دلیل کافئین در صبح به دنبال قهوه می گردند. اما آیا قهوه برای افراد سیگاری کار دیگری می کرد؟

پاپکه می گوید: ما می خواستیم بدانیم آیا چیزهای دیگری در قهوه وجود دارد که بر گیرنده های نیکوتین مغز تأثیر می گذارد یا خیر. این یافته‌ها پایه خوبی برای دانشمندان علوم رفتاری فراهم می‌کند تا بتوانند ترک نیکوتین را در مدل‌های حیوانی بیشتر مطالعه کنند.

 

منبع خبر : محیانیوز
منبع: محیانیوز
ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

روایت خبرگزاری قوه قضاییه از مرگ نیکا شاکرمی

مشروبات الکلی تقلبی کجا و چطور پر می‌شوند؟

دیدگاه؛ چرا حکمرانان شنبه را تعطیل نمی‌کنند؟

هزینه عملیات نظامی ایران علیه اسراییل چقدر شد؟

مهریه؛ ابزار سودجویی برخی زنان یا زورگویی برخی مردان؟!

یک بزم کوچک در اسپیناس پالاس...

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

پیشنهاد سردبیر
زندگی