شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ 27 April 2024
پنجشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۷
کد خبر: ۴۹۳۹۵

چگونه آلمان با مشکلات اقتصادی مقابله می‌کند؟

چگونه آلمان با مشکلات اقتصادی مقابله می‌کند؟
همه‌گیری کووید-۱۹ چالش‌های میان‌مدت و بلندمدت جدیدی در آلمان به‌وجود آورده است که این موارد باید توسط سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی مورد توجه قرار گیرند. همچنین مشکلات موجود که در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری نیاز به اقدام دارند را نیز آشکار کرده است.

آکادمی ملی علوم آلمان لئوپولدینا در بیانیه «پیامدهای اقتصادی همه‌گیری کووید-۱۹؛ تجزیه و تحلیل و اقدامات احتمالی» وضعیت فعلی سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی آلمان را تحلیل و اقداماتی که می‌توان برای مقابله با چالش‌های مطرح شده انجام داد را پیشنهاد کرد.

دانشمندان اقداماتی را در چهار حوزه توصیه کردند که شامل تغییرات ساختاری و پیش نیازهای رشد اقتصادی پایدار، نابرابری و توزیع، ظرفیت سازمان‌های دولتی در سطح ملی و بین‌المللی و پایداری دارایی‌های عمومی است.

این بیانیه نه تنها چالش‌های جدید را مورد بحث قرار می‌دهد بلکه چالش‌هایی که پیش از همه‌گیری کووید-۱۹ وجود داشتند و توسط آن تشدید شده‌اند را نیز مورد بحث قرار می‌دهد. این بیانیه بر اساس تحلیلی از وضعیت موجود، به راه‌های اقدام احتمالی برای سیاست‌گذاران در چهار حوزه اشاره می‌کند. علی‌رغم اینکه در حال حاضر، داده‌های تجربی دقیق در همه زمینه‌ها برای حمایت از توسعه گزینه‌های سیاست اقتصادی در دسترس نیست اما می‌توان به‌طور بالقوه برای بهبود اقدامات دولت تمهیداتی ارائه کرد. همچنین می‌توان گام‌هایی را برای حمایت از روند بهبود اقتصادی در راستای ملاحظات پایداری زیست‌محیطی و اجتماعی طراحی کرد.

پروفسور رجینا تی ریفاهن، سخنران کارگروه و معاون رئیس آکادمی علوم ملی آلمان می‌گوید: «در نهایت، همه‌گیری ممکن است فرصت‌هایی برای مدرن‌سازی مدیریت‌های دولتی ایجاد کند.»

اولین جنبه سیاست اقتصادی که در بیانیه به آن پرداخته شده راه‌هایی برای غلبه بر تاثیر میان‌مدت و بلندمدت همه‌گیری بر اقتصاد است که می‌توان از طریق شرایط اساسی و اقدامات هدفمند برای تسریع تغییرات ساختاری اقتصادی و تقویت پتانسیل رشد آینده اقتصاد به‌دست آورد.

پروفسور دکتر کریستوف ام. اشمیت، سخنران گروه کاری توضیح می‌دهد: «دیجیتالی شدن و تغییرات ساختاری سریع باید به‌عنوان عوامل اساسی در بهبود سطح بهره‌وری در سراسر اقتصاد در نظر گرفته شود نه به جای نوعی تهدید که باید از آن ترسید.»

دومین جنبه مورد توجه این گروه، اقداماتی برای مقابله با پیامدهای پیچیده میان‌مدت و بلندمدت همه‌گیری بر توزیع ثروت و تداوم نابرابری اجتماعی است. این پیشنهادات مربوط به آموزش و پیشرفت حرفه‌ای، ارتقای برابری جنسیتی و ساختار نظام رفاه اجتماعی است. این گروه پیشنهاد می‌کند که در صورت تعطیلی مدارس در آینده، درس‌های آنلاین اجباری باید هر روز ارائه شود و از کودکان و نوجوانان با زمینه‌های آسیب‌دیده اجتماعی حمایت بیشتری شود.

فصل سوم بیانیه به پتانسیل بهبود در ارتباط با ظرفیت دولت اختصاص دارد. آنان پیشنهاد کردند پس از سپری شدن بدترین بحران، یک کمیته مستقل غیرسیاسی تشکیل شود. این کمیته وظیفه شناسایی علل کاستی‌های احتمالی در واکنش دولت به بحران، در تمام سطوح فدرال تا سطح بین‌المللی و ارائه توصیه‌های اصلاحی را بر عهده خواهد داشت. برای مثال، بررسی می‌کند که جمع‌آوری سریع‌تر داده‌ها، پیشرفت‌های اجرایی، به‌ویژه مدرن‌سازی خدمات بهداشت عمومی و ارزیابی‌های یادگیری اجباری در بخش آموزش تا چه اندازه منجر به نتایج بهتر بحران می‌شود.

در نهایت، کارگروه چهارمین جنبه از سیاست اقتصادی که پس از همه‌گیری باید به آن پرداخته شود را ارائه کرد که شامل چگونگی تضمین و تقویت پایداری دارایی‌های عمومی در سطح ملی و اروپایی است تا در صورت بروز یک بحران بزرگ دیگر، حمایت‌های لازم صورت گیرد. این کارگروه در نظر گرفتن اصلاحات در مقررات بدهی ملی و اروپایی و فعالیت‌های سرمایه‌گذاری عمومی را توصیه می‌کند. در هر دو مورد، این تصمیمات سیاست اقتصادی باید تحت نظارت دقیق و ارزیابی انتقادی قرار گیرند همچنین باید تدابیر مناسب برای اطمینان از این‌که مقامات محلی در موقعیتی برای اقدام هستند، معرفی شوند.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هزینه عملیات نظامی ایران علیه اسراییل چقدر شد؟

مهریه؛ ابزار سودجویی برخی زنان یا زورگویی برخی مردان؟!

یک بزم کوچک در اسپیناس پالاس...

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

پیشنهاد سردبیر

پرسش افکار عمومی به بهانه چالش با کریمی قدوسی

درآمد رائفی پور از کجاست؟!

بررسی تامین حقابه هیرمند در گفتگوی فراز با مسعود امیرزاده

طالبان این بار آب را به شوره‌زار نمی‌فرستد؟!

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!