پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ 25 April 2024
شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵
کد خبر: ۴۷۶۳۴

کاهش جوجه‌ریزی مرغ مادر تا یک سوم

کاهش جوجه‌ریزی مرغ مادر تا یک سوم
نایب رئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی اظهار داشت: مجوز واردات جوجه مرغ مادر از شهریور سال گذشته از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا تمدید نشد و همین مسئله باعث شد که ما نتوانیم در کشور در بحث واردات جوجه مرغ مادر درست عمل کنیم و حجم جوجه ریزی مرغ مادر در ماه‌های مرداد تا مهر حدود یک سوم کاهش پیدا کرد و تبعات این مسئله را هم اکنون در قیمت و کمبود مرغ گوشتی در بازار مشاهده می‌کنیم.

حبیب‌الله اسدالله نژاد نایب رئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی، درباره علت گرانی مرغ  در روزهای اخیر، گفت: هم اکنون شاهد اختلاف قیمت 2 هزار تومانی بین نرخ مصوب و نرخ فروش مرغ در بازار هستیم که این افزایش قیمت مورد تایید ما نیست.

وی با اشاره به سودجویی دلال‌ها در مسیر کشتارگاه‌ تا واحدهای صنفی، افزود: قیمت تمام شده مرغ کیلویی 21 هزار تومان است که حداکثر مرغ کیلویی 27 هزار تومان باید خرید و فروش شود این در حالیست که ما شاهد فروش مرغ کیلویی 30 هزار تا 32 هزار تومان در بازار هستیم.

به گفته این فعال اقتصادی، مشکلات افزایش قیمت مرغ ناشی از نبود تناسب بین تولید جوجه و مصرف  آن است.

اسدالله نژاد در ادامه درباره میزان تولید مرغ گوشتی در کشور، گفت: در حال حاضر مرغ گوشتی کمتر از نیاز داخلی تولید می‌شود این در حالیست که ما در سال‌های گذشته مازاد تولید داشتیم و مازاد تولید به کشورهای عراق و چند کشور همسایه صادر می‌کردیم.

وی درباره دلیل ایجاد شدن این مشکلات، گفت: مجوز واردات جوجه مرغ مادر از شهریور سال گذشته از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا تمدید نشد و همین مسئله باعث شد که ما نتوانیم در کشور در بحث واردات جوجه مرغ مادر درست عمل کنیم و حجم جوجه ریزی مرغ مادر در ماه‌های مرداد تا مهر حدود یک سوم کاهش پیدا کرد و تبعات این مسئله را هم اکنون در قیمت و کمبود مرغ گوشتی در بازار مشاهده می‌کنیم.

نایب رئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی، با اشاره به اخذ سیاست‌های حمایتی برای حل این مشکل، خاطر نشان کرد: واردات تخم‌مرغ نطفه‌دار، برای حل این مشکل در دستور کار قرار گرفته است. خوشبختانه این اتفاق در حال رخ دادن است و ما امیدواریم در کنار اهمیت حل مشکل تامین جوجه یک روزه، واردات تخم نطفه دار هم اتفاق بیفتد و مشکلات تا حدودی کاهش پیدا کند.

وی در پاسخ به این پرسش که عمده‌ترین شهرهای تولید مرغ گوشتی کجا هستند، بیان کرد: استان‌های شمالی چون گلستان، مازندران، گیلان، اصفهان و خراسان رضوی قطب‌های تولید مرغ گوشتی در کشور محسوب می‌شوند. در حال حاضر در کشور ماهیانه 115 میلیون قطعه مرغ گوشتی تولید می‌شود که این میزان جوابگوی نیاز کشور نیست.

اسدالله نژاد در پایان درباره تامین نهاده‌های دامی مورد نیاز واحدهای تولیدی، گفت: واحدهای تولیدی با مشکل نهاده‌های دامی مواجه نیستند هر چند نیاز آنها با تاخیر تامین می‌شود همانگونه که اشاره کردم عمده مشکل آنها کمبود واردات جوجه مرغ مادر است.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هزینه عملیات نظامی ایران علیه اسراییل چقدر شد؟

مهریه؛ ابزار سودجویی برخی زنان یا زورگویی برخی مردان؟!

یک بزم کوچک در اسپیناس پالاس...

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

پیشنهاد سردبیر

پرسش افکار عمومی به بهانه چالش با کریمی قدوسی

درآمد رائفی پور از کجاست؟!

بررسی تامین حقابه هیرمند در گفتگوی فراز با مسعود امیرزاده

طالبان این بار آب را به شوره‌زار نمی‌فرستد؟!

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!