پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ 25 April 2024
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۰
کد خبر: ۴۷۱۲۸

تزریق واکسن کووید می تواند ما را مبتلا به کرونا کند؟

تزریق واکسن کووید می تواند ما را مبتلا به کرونا کند؟
یکی از عللی که برخی از افراد را در واکسن زدن دچار تردید می کند، ابهامات و سوالاتی است که در ذهن دارند و برای آنها جواب مناسبی پیدا نکرده اند. یکی از این سوالات این است که به دلیل تزریق واکسن کووید ۱۹، آیا ممکن است آزمایش کووید ۱۹ فرد مثبت شده یا فرد به کرونا مبتلا شود؟.

 پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است به دلیل تزریق واکسن کووید ۱۹، آزمایش کووید ۱۹ فرد مثبت شده یا فرد به کرونا مبتلا شود؟، منفی است. از آنجایی که در واکسن یا تنها قطعاتی از ویروس وجود دارد یا صرفا پروتئین های غیرقابل تکثیر ویروس وجود دارند، ایجاد بیماری بر اثر تزریق واکسن از اساس غیرعلمی و غیرممکن است و هیچ یک از واکسن های کووید ۱۹ باعث  مثبت شدن آزمایش (PCR نمونه حلقی/بینی) کوید ۱۹ نمی شود.

تزریق واکسن با تقویت پاسخ ایمنی بدن، باعث تولید آنتی بادی موثر می شود، اما برخی انواع پیشرفته آزمایش‌های سرولوژی (شناسایی آنتی بادی) بعد از تزریق واکسن، می تواند آنتی بادی های مطلوب تشکیل شده بعد از واکسن را شناسایی کنند.

واکسن های کووید ۱۹ به سیستم ایمنی بدن ما می آموزد که چگونه ویروس عامل کووید ۱۹ را بشناسد و با آن مبارزه کند. گاهی این روند می تواند علائمی مانند تب در سه روز اول بعد از واکسیناسیون ایجاد کند.  پیدایش این علائم در سه روز اول، طبیعی هستند و نشانه این است که بدن در حال ایجاد ایمنی در برابر ویروس کووید ۱۹ است.

بنابراین خود واکسن، بیماری کووید ۱۹ ایجاد نمی کند، اما باید بدانیم که ورود در تجمعات در همان روزهایی که واکسن هم تزریق کرده ایم و قبل از آنکه واکسن اثراتش را شروع کند، می تواند باعث بیماری می شود. به همین دلیل بعد از تزریق واکسن کرونا هم همچنان باید نکات پیشگیرانه را رعایت کرد.  

باید توجه کرد که بعد از واکسیناسیون چند هفته طول می کشد تا در برابر ویروس کووید ۱۹ ایمنی ایجاد شود. این بدان معناست که اگر شخص بلافاصله قبل یا دقیقاً پس از واکسیناسیون در معرض ویروس کووید ۱۹ قرار گیرد، ممکن است بیمار شود. زیرا واکسن وقت کافی برای محافظت نداشته است. پس اگر گه گاه فردی را دیدید که پس از واکسیناسیون دچار علایم شد و تست او مثبت شد، به این معنا است که یا در زمان واکسیناسیون، ویروس از قبل در بدن او وجود داشته و چند روز بعد بیماری خود را نشان داده است یا در روز واکسیناسیون در تجمعی مانند اتوبوس، فروشگاه و ... حضور داشته و ویروس قبل از دریافت واکسن، وارد بدن او شده است و فرصتی برای اثربخشی خوب واکسن وجود نداشته و فرد بیمار شده است.

بنابراین باید مراقب باشید در محل های شلوغ و یا حتی در مراکز واکسیناسیون از تجمع خودداری کنید.

منبع: ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هزینه عملیات نظامی ایران علیه اسراییل چقدر شد؟

مهریه؛ ابزار سودجویی برخی زنان یا زورگویی برخی مردان؟!

یک بزم کوچک در اسپیناس پالاس...

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

پیشنهاد سردبیر

پرسش افکار عمومی به بهانه چالش با کریمی قدوسی

درآمد رائفی پور از کجاست؟!

بررسی تامین حقابه هیرمند در گفتگوی فراز با مسعود امیرزاده

طالبان این بار آب را به شوره‌زار نمی‌فرستد؟!

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!