جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ 19 April 2024
جمعه ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۵
کد خبر: ۴۲۷۹۲

چطور هزینه های تولید را کم کنیم؟

یک فعال حوزه کار با این اعتقاد که تنها ۱۰ درصد قیمت تمام شده تولید، حقوق و دستمزد است، گفت: برای آنکه هزینه های تولید کم شود اول باید نظارت صورت گیرد و بعد توقعات پایین بیاید در غیر این صورت نمی توانیم تولید موفقی داشته باشیم.

به گزارش فراز، عبداله مختاری درباره راهکارهای تقویت تولید داخل اظهار کرد: تولید داخلی زمانی رونق پیدا می کند که ارزش‌گذاری اجتماعی صورت گیرد و جلوی قاچاق گرفته شود، نه اینکه فقط در شعار باشد. اشتغال و تولید دو مقوله به هم گره خورده است، اگر تولید نباشد کارگر امنیت شغلی ندارد. ما در تولید باید به کیفیت توجه کنیم و به کمیت نگاه نکنیم.

وی افزود: اگر در داخل کشورمان طوری پیش رفتیم که همین که بازار را به نفع خودمان می بینیم دلسوزی اجتماعی ما از بین برود و منفعت شخصی بر آن چیره شود، در آن صورت تولید موفق نخواهد بود. تولید داخلی زمانی موفق می‌شود که تولیدکننده ارزش‌گذاری اجتماعی داشته باشد و حقوق مصرف کننده را درنظر بگیرد و سوء استفاده یکجانبه و یکطرفه را کنار بگذارد.

این فعال حوزه کار، مهمترین مانع پیش روی تولید را قاچاق و قوانین دست و پاگیر دانست و ادامه داد: قاچاق پرنده ای نیست که از مرز پرواز کند و این طرف بیاید. معادن ما خام فروشی می‌شوند و خیلی‌ها می‌گویند مخالف خام‌فروشی هستیم. مگر کانتینرها را منِ نوعی داخل بازار می آورم و می شود کسی نداند؟ این موارد در رسانه‌ها نشان داده می شود و ما از خودمان نمی گوییم.

مختاری ادامه داد: آیا کارگر با این حقوق که اعلام می شود می تواند زندگی کند؟ ما اینها را در نظر نمی گیریم بعد می خواهیم نشاط اجتماعی باشد. این حقوقی که می دهیم به هیچ وجه سربار تولید نیست و ۱۰ درصد هزینه قیمت تمام شده تولید، حقوق و دستمزد است و مابقی عوارض و مالیات و پول برق و گاز است که دولت می تواند آنها را به شکل یارانه ای در اختیار تولیدکنندگان قرار بدهد تا فشار بر گرده کار و تولید وارد نشود.

وی درباره بالا بودن هزینه تمام شده کالا در کشور و حاشیه سود تولیدکنندگان نیز اظهار کرد: برای آنکه هزینه تولید کم شود، اول باید نظارت صورت گیرد و دوم توقعات را پایین بیاوریم. هر تولیدکننده ای که به هر نحو دنبال درآمد و کسب و کار است و به نیروی کار و نشاط اجتماعی اهمیت نمی دهد، نمی تواند تولید موفقی داشته باشد.

مختاری با اشاره به رواج منفعت‌گرایی فردی خاطرنشان کرد: در زمان‌های قدیم اگر کسی حجره داشت، افتخارش این بود که به چهار خانواده نان می‌رساند، نمی‌گفت از قبال این کار چقدر سود می برم. ولی امروز می گویند من در این کار سودی نمی برم، در حالی که در تولید باید منفعت هر دو گروه کارگر و کارفرما را بسنجیم.

ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

همه چیز درباره خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال | پرسپولیس به تامین اجتماعی واگذار می‌شود؟

خاتمی: آگاهانه و صادقانه رأی ندادم تا به هیچکس دروغ نگفته باشم

ظریف اسفند ۱۴۰۲؛ به زودی در فراز ببینید!

پیشنهاد سردبیر

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

در گفت‌وگوی فراز با ناصر نوبری، آخرین سفیر ایران در شوروی بررسی شد:

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!