شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ 20 April 2024
چهارشنبه ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
کد خبر: ۴۳۹۲۲

چه میزان ذرت، جو، کنجاله و دانه سویا در بنادر کشور موجود است؟

چه میزان ذرت، جو، کنجاله و دانه سویا در بنادر کشور موجود است؟
سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر، چهار میلیون و ۵۴۰ هزار تن ذرت، جو، کنجاله و دانه سویا در بنادر کشور موجود است.

به گزارش فراز، حسن عباسی معروفان، سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با آمار ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی اظهار کرد: آمار واردات کشور توسط گمرک اعلام می‌شود و آمار تولید مرغ را سازمان دامپزشکی اعلام می‌کند، بنابراین برای دریافت آمار باید به این سازمان‌ها به عنوان مرجع مراجعه کرد.

وی افزود: آمارهای کلان کشور اعم از ورودی، عبور کالا از گمرک، ورود کالاها به سامانه بازار گاه و خروج آن، تعداد خریداران نهاده‌ها با مشخصات و میزان خرید و میزان نیاز کشور به نهاده در اختیار دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد و این دفتر به عنوان مرجع این ارقام را اعلام می‌کند.

سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر این که در نهاده‌های دامی کمبود نداریم و به دنبال کامیون برای تخلیه این نهاده‌ها از بنادر هستیم، عنوان کرد: اگر کسی آماری از نهاده‌های دامی دارد که با آمار ما تفاوت دارد و مستند است می‌تواند آن را با سند اعلام کند.

معروفان در رابطه با آمار دقیق ذخایر نهاده‌های دامی گفت: تا ۳۱ خردادماه سال جاری، ۲ میلیون و ۴۷۰ هزار تن ذرت، حدود ۶۴۰ هزار تن جو و ۹۹۴ هزار تن کنجاله سویا در سامانه بارگذاری کردیم که در مجموع حدود ۴ میلیون تن کالا در سه ماه در سامانه بازار گاه عرضه شده است.

وی افزود: دانه سویای وارد شده هم ۱۸ درصد روغن‌گیری می‌شود و ۷۸ درصد تبدیل به کنجاله شده و ۴ درصد ضایعات دارد که در آمار کنجاله سویا لحاظ شده است.

سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: میزان مصرف کشور برای نهاده‌های دامی وارداتی بیش از میزان وارد شده نیست و تولید داخل و برداشت علوفه، کاه و کلش و سبوس گندم هم بخشی از نیاز را مرتفع می‌کند.

وی با اشاره به این که در حال حاضر میزان موجودی ۴ نوع کالای ذرت، جو، کنجاله و دانه سویا در بنادر ۴ میلیون و ۵۴۰ هزار تن است، خاطرنشان کرد: با توجه به این که در سه ماهه گذشته ۴ میلیون تن نهاده دامی مصرف شده است، این میزان کالا تا سه ماه آینده نیاز تولیدکنندگان را برطرف خواهد کرد.

معروفان در رابطه با میزان ثبت سفارش‌های انجام شده برای واردات نهاده‌های دامی بیان کرد: طبق آخرین آمار در ۳۱ خردادماه امسال، میزان ثبت سفارش ذرت ۱۳۷۰ مورد با تناژ ۷ میلیون و ۲۳۲ هزار تن، جو ۱۰۴۱ مورد ثبت سفارش با تناژ ۳ میلیون و ۸۲۸ هزار تن، کنجاله ۱۳۳ مورد ثبت سفارش با تناژ یک میلیون و ۳۵۴ هزار تن و دانه سویا ۲۱۸ مورد ثبت سفارش با تناژ ۹۴۴ هزار تن است که در مجموع ۱۳ میلیون و ۳۵۸ هزار تن می‌شود، بنابراین به ازای ۷ ماه پس از اتمام موجودی فعلی بنادر، ثبت سفارش کالاها انجام و برای نیاز هر ماه برنامه‌ریزی انجام شده است.

وی افزود: ارز تخصیص یافته برای این کالاها هم مشخص شده است و کالا و نهاده‌های دامی به اندازه کافی تأمین شده است.

ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

یک بزم کوچک در اسپیناس پالاس...

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

همه چیز درباره خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال | پرسپولیس به تامین اجتماعی واگذار می‌شود؟

خاتمی: آگاهانه و صادقانه رأی ندادم تا به هیچکس دروغ نگفته باشم

پیشنهاد سردبیر

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

در گفت‌وگوی فراز با ناصر نوبری، آخرین سفیر ایران در شوروی بررسی شد:

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!