پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ 25 April 2024
سه‌شنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷
کد خبر: ۴۸۳۸۴
مشکلات معیشتی مدیران ارشد دولت با فیش‌های نجومی

نجومی بگیران دولت +عکس

نجومی بگیران دولت +عکس
اگر مصاحبه حجت اله عبدالملکی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی دولت جدید با خبرنگار صدا و سیما را دیده باشید که از مشکلات معیشتی به خصوص برای مدیران ارشد و وزیران دولت گفته است و تاکید کرده است که در شرایط فعلی آنان نیز مانند سایر مردم دچار مشکل شده‌اند، احتمالا شما هم نگران وضع درآمدی مجموعه دولت و مدیران آن با این همه مشغله و کار و فعالیت شده‌اید و شاید با خود فکر کرده‌اید که حقوق اینها نهایت چند میلیونی از ما بیشتر است و همه در یک کشتی سواریم و امواج تند تورم همه ما را به یک سو می‌کشاند و در دل به ساده زیستی آنان آفرین گفتید.

اما اگر علاوه بر اخبار صدا و سیما اهل گشت و گذار در فضای مجازی باشید خواهید دید که آنطور که فکر می‌کردید مدیران ارشد دولتی فقط چند میلیون از ما بیشتر نمی‌گیرند بلکه فیش‌های حقوقی پر و پیمانی دارند که با انواع و اقسام آیتمها جذابتر و بهتر هم می‌شود. ماموریت، کارانه ، اضافه کار و ... هر کدامشان به اندازه حقوق حداقلی ۱۰ کارگر و کارمند است و  آنگاه با دیدن این موارد باید از خودمان بپرسیم اگر اینها با این همه حقوق و مزایا دچار مشکل هستند پس احتمالا باید زندگی خوش آب و رنگی داشته باشند که با این درآمدها از پس مخارج بر نمی‌آیند و دچار مشکل شده‌اند.

 

در اینجا قصد نداریم بگوییم که مجموعه دولت مقصر است یا خیر، بلکه مسئله این است که این حقوق‌ها نه مربوط به این دولت و نه دولت قبل است بلکه به خاطر ساختار غلط اقتصادی و سیاسی کشور است که اجازه داده این تفاوت حقوقی و تبعیض شکل بگیرد، اما اگر عده‌ای از افراد و رسانه‌ها  مجموعه دولت قبل را نجومی بگیر می‌دانستند و دولت جدید را مجوعه‌ای از افراد مردمی می‌دانند که در فکر خدمت هستند تا جیب خود، و با این مصاحبه وزیر کار می‌خواهند این را نشان دهند که مجموعه دولت فعلی، از نطر اقتصادی و وضع معیشت در تنگنای مالی به مانند اقشار دیگر کشور هستند، باید بگوییم این بازی رسانه‌ای شکست خورده است، چرا که این فیش‌های حقوقی که از مدیران در فضای مجازی پخش شده است از فرآیند کارگزینی هر سازمانی بیرون آمده و در نتیجه برای سایر مدیران آن مجموعه و مجموعه‌های بالا دستی آن نیز همین وضعیت حاکم است. اما اینکه در جلوی دوربین رسانه صدا و سیما بخواهیم زندگی خود را به مانند مردم عادی کوچه و بازار نشان دهیم شاید دیگر با توجه به گستردگی فضای مجازی امکانپذیر نباشد.

 

 در واقع بازی رسانه‌ای از سوی یک جناح سیاسی شکل گرفته که می‌خواست اینگونه القا کند  که مدیران دولت قبلی شخصا اقدام به افزایش و بالا بردن حقوق و مزایا در سازمانهای خود کردند و با آمدن مدیران جدید وضع به همان روال سابق باز می‌گردد و مدیران در نهایت چند میلیون تومان از ما بیشتر می‌گیرند اما حقیقت ماجرا این است که قوانین کارگزینی و حقوق مزایا به دولت‌ها و افراد وابسته نیست و با تغییر مدیران و رفتن مدیران قبلی و آمدن مدیران جدید به یکباره حقوق‌ها نصف نمی‌شود بلکه به همان روال سابق ادامه می‌یابد. وقتی حکم مشاور تازه منصوب شده وزیر نفت ۳۲ میلیون تومان است و گفته می‌شود این رقم در شرکت نفت رقم عجیبی نیست پس مدیران سطح بالاتر شرکت نفت حتما دریافتی بیشتری دارند و یا اگر وزیر بهداشت خواستار آنست که میزان حداکثر حقوق اعضای هیات علمی به جای ۱۵ برابر حداق حقوق مجموعه به ۲۱ برابر حداقل حقوق افزایش پیدا کند دیگر باید کمی درباره تفاوت حقوق‌ها بیشتر حساس شویم.

 

باید پذیرفت که متاسفانه تبعیض زیادی در سطح حقوق و دستمزد در کشور وجود دارد و بهتر است وزیر محترم کار بیشتر به فکر بهتر نمودن وضعیت معیشت کارگران باشد تا نشان دادن وضعیت مشکلات دولتمردان.جهت اطلاع وزیر محترم برخی از مدیران ارشد دولتی را که حقوقهای بالا دریافت می‌کنند را آوردیم تا ایشان کمی با واقعیتهای فضای کشور بیشتر آشنا شود!!

نجومی بگیران 4

 

ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هزینه عملیات نظامی ایران علیه اسراییل چقدر شد؟

مهریه؛ ابزار سودجویی برخی زنان یا زورگویی برخی مردان؟!

یک بزم کوچک در اسپیناس پالاس...

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

پیشنهاد سردبیر

پرسش افکار عمومی به بهانه چالش با کریمی قدوسی

درآمد رائفی پور از کجاست؟!

بررسی تامین حقابه هیرمند در گفتگوی فراز با مسعود امیرزاده

طالبان این بار آب را به شوره‌زار نمی‌فرستد؟!

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!