جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ 19 April 2024
دوشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۵۰۰۵۸

چین بزرگترین بازار کالاهای لوکس می‌شود

سهم سرزمین اصلی چین از بازار جهانی کالاهای لوکس در سال ۲۰۲۱ با افزایش خرید مصرف کنندگان چینی افزایش یافت و این کشور را در مسیر تبدیل شدن به بزرگترین بازار کالاهای لوکس جهان تا سال ۲۰۲۵ قرار داد.

شرکت مشاوره "بین اند کامپانی" (Bain & Company) در گزارش سالانه خود از بخش کالاهای لوکس اعلام کرد مصرف کنندگان چینی هر چند به دلیل محدودیتهای کرونایی نمی توانند به راحتی به خارج سفر کنند، در داخل کشور هزینه بیشتری برای خرید کالاهای لوکس انجام می دهند.

فروش کالاهای لوکس شخصی در سرزمین اصلی چین در سال ۲۰۲۱ در مقایسه با سال پیش از آن ۳۶ درصد رشد کرد و به ۴۷۱ میلیارد یوان (۷۳.۵۹ میلیارد دلار) رسید. این رقم بیش از دو برابر ۲۳۴ میلیارد یوان بود که در سال ۲۰۱۹ برای خرید کالاهای لوکس در سرزمین اصلی چین هزینه شده بود.

طبق گزارش شرکت بین، سهم سرزمین اصلی چین از بازار لوکس جهان به حدود ۲۱ درصد در سال ۲۰۲۱ رشد کرد که بالاتر از ۲۰ درصد در سال ۲۰۲۰ بود. انتظار می رود این روند رشد ادامه پیدا کرده و تا سال ۲۰۲۵ چین را به بزرگترین بازار کالاهای لوکس در جهان تبدیل کند.

به گفته تحلیلگران شرکت بین، چین با رشد طبقه متوسط این کشور، بهترین داستان مصرف کننده در جهان مانده و میانگین درآمد قابل هزینه بالاتر از تورم مانده است.

فروش کالاهای چرم حدود ۶۰ درصد رشد کرد و سریع‌ترین رشد را در میان بخشهای مختلف بازار داشت و پس از آن کالاهای مد و لایف استایل با رشد ۴۰ درصدی قرار گرفتند.

عامل اصلی رشد بازار لوکس در چین، رشد فروشگاه های بدون تعرفه در استان جزیره‌ای هاینان واقع در جنوب این کشور بوده است. در دو سال گذشته، سیاستهای جدید دولت، مالیاتها را کاهش داده و تدابیر مساعد کسب و کار دیگری معرفی کرده تا این منطقه را به یک بندر تجارت آزاد و مرکز مصرف بین‌المللی تبدیل کند.

حتی پیش از این که محدودیتهای سفر مربوط به پاندمی کووید ۱۹ مانع از سفرهای خارجی مصرف کنندگان چینی شود، برندهای لوکس به دلیل اعتراضات خشونت آمیز در هنگ کنگ، به هاینان و مناطق دیگر سرزمین اصلی چین مهاجرت کرده بود.

فروش کالاهای لوکس در فروشگاههای بدون تعرفه هاینان پس از رشد ۱۲۲ درصدی در سال ۲۰۲۰، رشد سالانه ۸۵ درصد را در سال ۲۰۲۱ داشت و به ۶۰ میلیارد یوان رسید. سهم فروشگاههای هاینان از فروش کالاهای لوکس شخصی چین در سال ۲۰۲۱ به ۱۳ درصد در مقایسه با ۹ درصد در سال ۲۰۲۰ و شش درصد در سالهای پیش از آن رسید.

تحلیلگران واحد اکونومیست اینتلیجنس انتظار دارند با گشایش فروشگاههای جدید بدون تعرفه در شهرهای بزرگ مانند پکن، تیان جین و شانگهای، سیاستهای جدید دولت کمک کند بازار داخلی کالاهای لوکس بدون تعرفه در فاصله سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵ حدود چهار برابر افزایش پیدا کند و به ۲۵۸ میلیارد یوان برسد. اما این مشروط به آن است که مقامات چینی محدودیتهای مربوط به سفر بین‌المللی و سقف خرید بدون تعرفه را تسهیل کنند.

بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، هزینه جهانی برای خرید کالاهای لوکس در سال ۲۰۲۱ به ۲۸۳ میلیارد یورو (۳۲۰.۶ میلیارد دلار) رسید و بخشی از افتی که در سال ۲۰۲۰ داشت را جبران کرد و از سطح ۲۸۱ میلیارد یورو فروش کالاهای لوکس در سال ۲۰۱۹ عبور کرد. با این حال مصرف کنندگان چینی در سال میلادی گذشته حدود ۳۰ میلیارد یورو کالاهای لوکس کمتری در مقایسه با سال ۲۰۱۹ خریداری کردند.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

همه چیز درباره خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال | پرسپولیس به تامین اجتماعی واگذار می‌شود؟

خاتمی: آگاهانه و صادقانه رأی ندادم تا به هیچکس دروغ نگفته باشم

ظریف اسفند ۱۴۰۲؛ به زودی در فراز ببینید!

پیشنهاد سردبیر

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

در گفت‌وگوی فراز با ناصر نوبری، آخرین سفیر ایران در شوروی بررسی شد:

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!