چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ 24 April 2024
دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵
کد خبر: ۴۶۷۴۷

سخنگوی کمیسیون اقتصادی: به‌زودی تمام مشمولان سهام‌دار می‌شوند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی: به‌زودی تمام مشمولان سهام‌دار می‌شوند
سخنگوی کمیسیون اقتصادی اظهار داشت: خبر خوش برای مردم این است که به زودی جاماندگان از سهام عدالت هم سهام‌دار می‌شوند که اولویت آنها سازمان‌ها تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند.

غلامرضا مرحبا درباره تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت اظهار داشت: سال گذشته کمیسیون اقتصادی مجلس درباره جاماندگان سهام عدالت تعیین تکلیف کرد و پوشش جاماندگان سهام عدالت قانون شد.

وی با بیان اینکه تحت پوشش‌های کمیته امداد بیشترین جمعیت جاماندگان سهام عدالت هستند، گفت: درباره تعداد افراد جامانده از سهام عدالت اختلاف نظرهایی بین دستگاه‌ها وجود دارد. البته جاماندگان سهام عدالت از اقشار مختلف هستند اما در میان آنها تحت پوششین کمیته امداد بیشترین جمعیت از جاماندگان محسوب می‌شوند.  

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در دوره خدمت دولت دوازدهم، بحث جاماندگان از سهام عدالت را مطرح و تعیین تکلیف کردیم اما دولت دوازدهم این مصوبه قانون را به اجرا نرساند. به هر حال وقتی این موضوع قانون شد و به تصویب شورای نگهبان رسید، ترک فعل آن جرم محسوب می‌شود.

مرحبا افزود:‌ وقتی دولت دوازدهم این قانون را به اجرا نرساند و پروسه آن طولانی شد، کار به دولت سیزدهم کشید و هر دولتی موظف به اجرای قوانین است که البته آقای خاندوزی زمانی که در مجلس و کمیسیون اقتصادی حضور داشت، موافق موضوع حمایت از جاماندگان سهام عدالت بود و به این موضوع اشراف دارد.   

وی با بیان اینکه با همراهی دولت در اجرای این قانون، بحث جاماندگان از سهام عدالت سریع‌تر انجام می‌شود، گفت: به طور قطع با همراهی دولت این موضوع سریع‌تر انجام می‌شود تا اینکه مجلس بخواهد از ابزار قانونی و با ورود قوه قضاییه اقدام کند.       

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به این سوال که محل تامین سهام برای جاماندگان کجاست، اظهار داشت: اجرای این قانون ممکن است برای دولت بار مالی داشته‌ باشد اما محل تامین از سبد دستگاه‌هایی است که سهام‌شان برای سهام عدالت در نظر گرفته شده‌ بود و از همان سبد و از باقیمانده همان سهام شرکت‌ها، سهام جاماندگان تامین می‌شود.

مرحبا تاکید کرد: اگر این قانون زودتر تصویب می‌شد دولت دوازدهم هم در ادامه کار خود مجبور به تمکین از این قانون بود وگرنه مجلس سازو کارهایی دارد از جمله ماده 234 آیین نامه داخلی که گزارش به صحن علنی می‌رود و پس از رای گیری و به قوه قضاییه. پیش ازاین هم در مواردی مانند قانون چک که دولت آنرا به اجرا نمی‌رساند، مجلس ورود کرد و با اعمال نظارت مجلس، بانک مرکزی اجرای قانون جدید و چک‌های صیادی را پذیرفت.

وی ادامه داد: خبر خوش برای مردم این است که به زودی جاماندگان از سهام عدالت هم سهام‌دار می‌شوند که اولویت آنها سازمان‌ها تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند.  

منبع: ایلنا

ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هزینه عملیات نظامی ایران علیه اسراییل چقدر شد؟

مهریه؛ ابزار سودجویی برخی زنان یا زورگویی برخی مردان؟!

یک بزم کوچک در اسپیناس پالاس...

ماجرای انفجار در اصفهان چیست؟| آمریکا: از گزارش‌هایی درباره‌ی حمله اسرائیل به داخل ایران مطلعیم| فعال شدن پدافند هوایی ایران در آسمان چند استان کشور

حمایت از کدام خانواده؟

چرا تروریست‌ها چابهار را هدف گرفتند؟ | ظرفیت بندر چابهار بیشتر از گوادر است | جنبش‌های تجزیه‌طلبانه بلوچی مخالف سرمایه‌گذاری چین در چابهار هستند

۹۵ درصد قصور پزشکی در بیمارستان بیستون؛ دلیل فلج مغزی بهار

بیانیه سیدمحمد خاتمی در ارتباط با حمله به ساختمان كنسولگرى ايران در سوریه

‏‎از حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار چه می‌دانیم؟| این گزارش تکمیل می‌شود

حالا چه باید کرد؟

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

تجاوز سربازان اسراییلی به زنان در بیمارستان الشفا

مقام معظم رهبری سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند

بچه‌های ظریف کجا زندگی می‌کنند؟

پیشنهاد سردبیر

بررسی تامین حقابه هیرمند در گفتگوی فراز با مسعود امیرزاده

طالبان این بار آب را به شوره‌زار نمی‌فرستد؟!

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

در گفت‌وگوی فراز با ناصر نوبری، آخرین سفیر ایران در شوروی بررسی شد:

برد و باخت ایران در جنگ اوکراین | جمهوری باکو دست‌ساز استالین است

زندگی

هفت‌خوان خرید گوشی‌های اپل در ایران

به دار و دسته آیفون‌دارها خوش آمدید!